Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Falun
FAL

Publikmatch mot IBF Falun

27 december 2021 13:30
DAM

Det har blivit dags för första publikmatchen för dam denna säsong. Vi säger stort tack till partners och sponsorer som går in med pengar till föreningen för att vi ska kunna erbjuda fri entré till matchen mot IBF Falun som tekas igång klockan 19:00. Läs mer om matchen här.


Det har äntligen blivit tid att dra igång damernas SSL igen efter ett kortare juluppehåll. I eftermiddag gästar IBF Falun Sparbanken Wictory Center.

IBF Falun som gör sin andra säsong denna sejour i den högstaligan. Föregående säsong var inte enkel för laget som tydligt uttalade att de var tillbaka i SSL för att stanna. Det blev då en elfte plats när serien avslutades i mars. Men med en stark silly season där bland annat målskytten Moa Gustafsson värvades in från KAIS Mora skulle laget segla uppåt i tabellen. Såhär långt har inte resultatet gått dalalagets väg. Med nu elva spelade matcher har laget lika många poäng och placerar sig precis ovanför det berömda strecket i botten av tabellen.

Till Warberg skiljer det tre poäng och placerar sig också tre steg ovanför i tabellen, med fjorton inspelade poäng på tolv matcher. Warberg har en match mer spelad, då laget mött Thorengruppen både på hemmaplan och bortaplan. Warberg som i föregående omgång förlorade hemma mot Endre innan jul kommer nu till dagens match med flera sjuka spelare samt att vi fortfarande har Habib Westh på skadelistan. I dagens match saknas lagkapten Sandra Hawerman, vi kommer se assisterande Amanda Svanström återigen med bindeln på armen i dagens match. Utöver Hawerman saknas också Julia Gustafsson och Alice Bengtsson.

Publikinformation inför dagens match:
-Till dagens match är det fri entré när föreningens partners och sponsorer bjuder in till match.
-Vi kommer att släppa in 500 åskådare till dagens match. Samtliga åskådare i hallen måste vara sittandes.
-Alla åskådare som är över 18 år måste vid entrén visa upp giltigt vaccinationsbevis samt legitimation.
-För att säkra en sittplats innan kan ni gå in på warberg.ebiljett.nu och reservera en plats. Obeservera att det kostar 15 kr i avgift.

Om ni inte kan komma till SWC så sänds matchen som vanligt på sportexpressenplay. Direktlänk till sändningen hittar ni här:
Warberg IC - IBF Falun