Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lerum
LER

"Ni är vår sjunde spelare!"

23 november 2021 08:00
HERR

Ikväll välkomnar vi FBC Lerum till Sparbanken Wictory Center för säsongens första möte lagen mellan. Warbergs partners bjuder alla på entré, så det är gratis inträde. Klockan 19:00 tekas matchen igång och här kan ni ta del av assisterande tränaren Ludwig Bengtsson tankar inför mötet.


Det vankas spännande drabbning i Sparbanken Wictory Center när FBC Lerum kommer på besök. Ett Lerum som i inledningen av säsongen inte fått det rikitgt att stämma i spelet. Efter nu åtta spelade omgångar placerar sig laget på en åttoendeplats med tio inspelade poäng. De har en match mindre spelad mot serien. Lerum kommer till dagens match efter en målkavalkad hemma senast mot Malmö, skånelaget besegrades med 14-5. Warberg spelade som bekant i söndags och förlorade då hemma mot Höllviken med uddamålet. Warbergs assisterande tränare Ludwig Bengtsson, som förra säsongen huserade i just båset hos FBC Lerum, analyserar matchen mot Lerum enligt följande:

-Analysen är att när vi lyckas stänga ned deras spetsspelare matchen igenom och inte får valuta för det i form av poäng så är det andra saker som vi brustit i. Sett till matchen har vi en del försvarsmässiga bitar som vi inte är nöjda med som blir direkt ödesdigra för oss. Vi skapar mycket framåt men får inte till den där sista lilla ”edgen” i form av mål. Deras storspelande målvakt vann matchen åt de helt klart.

Hur förbereder ni laget för två så täta matcher?

-Vi bearbetade gårdagen för att kunna blicka framåt. Nu handlar det om att ställa om direkt. Laget har fått skaka av gårdagen med hjälp av vår engagerade fysioterapeut Daniel som ger oss optimala förutsättningar att prestera.

Lerum väntar ikväll, vad kommer att bli avgörande i matchen?

-Det gäller att alla tar sitt ansvar och att ingen agerar fripassagerare. Vi behöver alle man på däck för att få skutan på rätt köl. Det tillsammans med en stor blå vägg ska skapa en magisk inramning som vi i laget ska visa att vi månar mycket om. Ni är vår sjunde spelare!

Det är gratis entré ikväll så vi hoppas att ni alla sluter upp kring laget och kommer till SWC ikväll klockan 19:00. Vill ni redan nu säkra er sittplats så kan ni boka den på warberg.ebiljett.se, då betalar ni 15kr/biljett i avgift.

Kan ni inte se matchen på plats så kommer den att sändas på innebandy.tv/warberg, direktlänk till sändningen hittar ni här: Warberg IC - FBC Lerum