Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match

Herrlaget igång med matcher

27 augusti 2019 15:14
Herr

I helgen som gick spelade herrlaget sina två första träningsmatcher. Som alltid så här tidigt på säsongen var prestationerna av varierad kvalitet!


Första matchen gick av stapeln i lördags på bortaplan mot SSL-kollegan Höllviken. En match som inleddes starkt från Warbergs sida men som inte gav resultat i form av mål. Matchovanan lyste starkt och avslut eller passningar satt några decimeter fel gång efter annan. Trots ett chansmässigt övertag lyckades man inte få hål på Höllviken och när sedan hemmalaget var effektiva och nyttjade sina chanser till att spelvända började bollarna trilla in bakåt istället. 7-3 slutade matchen till Höllviken, men resultatet till trots så var huvudtränare Kent Göransson relativt nöjd med vad han fick se:

"Ja jag är framför allt nöjd med vår start av matchen, där är vi bra men ovanan av match gör att vi är lite otajmade i avslutslägena. I andra och tredje får Höllviken spelvända lite för enkelt på oss och där är de skickliga."

Målskyttar mot Höllviken: Robin Blåberg 2, Mattias Kongstad.

På söndagen väntade hemmamatch mot förra årets SSL-lag Lindås. En match som spelades inför mycket folk på läktarna samtidigt som den 25-gradiga värmen utomhus bidrog till en riktig gryta inne i Sparbanken Wictory Center. 3-1 slutade denna tillställning, och det är tydligt att Kent Göransson och Anton Drake har koncentrerat sig på försvarsspelet de första veckorna av innesäsongen. Inledningsvis var det ganska jämnt, men allt eftersom tiden gick tog Warberg över och skapade många målchanser, men allt som oftast satt en storspelande Oskar Adler i vägen eller så missades målet med någon decimeter.

Av utespelarna vilades Jesper Larsson, Simon Svensson och Joel Birgersson helt från spel, och John Fransson som vaktade målet mot Höllviken likaså. I deras ställe fick lärlingarna från division 1-truppen, Albin Bengtsson och Zeb Johnsson, speltid, och gjorde det med den äran.

Målskyttar mot Lindås: Robin Blåberg, Mattias Kongstad och Anton Birgersson.

Herrlagets nästa träningsmatch spelas på söndag när man åker ner till Skåne för att möta FC Helsingborg.