Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Warberg
WIC

Idag gästar damerna IFU Arena och Sirius

17 januari 2021 09:30
DAM

Idag är det dags för damerna att ge sig ut på vägarna för en ny match. Dagens destination är Uppsala där Sirius står för motståndet klockan 17:00. Matchen sänds som alltid på SportExpressen Play.


Två matcher på en helg är vad denna vecka bjuder på. Kort tid för damerna att ladda om från Pixbo matchen i fredags till dagens möte mot serietvåan Sirius. I det första mötet för säsongen gästade Uppsalalaget Sparbanken Wictory Center och det var då gästerna som tidigt tog ledningen i matchen och höll den matchen igenom. Då slutade matchen 4-5. Om vi kikar på Uppsalalagets säsong i övrigt så här långt, så har de på sexton spelade matcher förlorat tre efter full tid, och som tidigare skrivet tar det Sirius till en andraplats i tabellen. Warberg befinner sig just nu på en 8 plats i tabellen, med samma poäng om Västerås/Rönnby som ligger platsen ovanför.

Ser vi till spelarstatistik-tabellen i SSL-dam så kan vi på andraplats nu hitta Sandra Hawerman på 32 poäng efter sina fyra poäng mot Pixbo Wallenstam i fredags. I Sirius så är poängstarkast lagets kapten Klara Molin, strax följd av Amanda Ljunggren. Dock skadades Ljunggren i matchen mot Täby och kommer inte till start idag.

Matchen ser ni på SportExpressen Play och den tekas igång klockan 17:00. Direktlänk till matchen hittar ni här: IK Sirius FBC – Warberg IC