Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför säsongens andra träningsmatch mot IBK Göteborg

22 augusti 2020 08:30
DAM

Det är lördag och dags att ladda upp för säsongens andra träningsmatch för vårt damlag, denna gång på hemmaplan när IBK Göteborg gästar. Klockan 15:00 är det tekning och matchen sänds via Solidsport.com/warbergic.


Dagens motstånd står som sagt IBK Göteborg för, det allsvenska laget som under våren blev klara för kval mot SSL men pga omständigheterna inte kunde genomföra kvalet och kunde inte avancera. För Göteborg blir detta säsongens första träningsmatch.

Vårt damlag spelade sin första match i söndags, borta mot Pixbo Wallenstam. En match där laget höll jämn takt med Mölnlycke-gänget fram till i slutet av andra perioden och såhär säger Andrea Envall om mötet med hennes gamla förening:

-Matchen kändes bra, vi fick stundtals ganska bra stäm i vår formation. Lite speciellt med nytt försvarsspel, men i många lägen löser vi det bra.

Att det var Pixbo vi mötte var bara roligt, synd bara att siffrorna drog iväg (11-4), vill ju visa Pixbo att jag gick tillbaka till ett Warberg som har något riktigt bra pågång. Vilket vi också här, vi får bara snygga till siffrorna nästa match i seriespelet när vi fått till lite fler träningar i kroppen.

Vad har ni fokuserat på under veckan, något som du hoppas att ni får "svar" på?

-I veckan har vi fokuserat på helhetsspel och anfall, vilket vi inte hade gått igenom innan Pixbomatchen. Jag hoppas därför att vi kan få mer etablerade anfall mot Göteborg och sätta lite fler kassar.

Kent Göransson är inne på samma spår som Envall, såhär säger han om förväntningarna:

-Det jag vill se av mitt lag är att vi blir bättre och bättre för varje vecka som går. I veckan har vi börjat med nya delar i vårt spel och mina förväntningar är att vi tar till oss de in i dagens match.

Matchen startar 15:00 och ni hittar den här