Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Falun numret för stort

17 november 2019 17:56
Herr

Herrarna föll klart borta mot serieledande IBF Falun. Efter en målmässigt jämn förstaperiod ökade Falun tempot och gick ifrån rejält. 13-2 slutade matchen.


Bortamötet med serieledande IBF Falun blev precis så tufft som vi förutspådde. Inledningsvis såg det dock ganska bra ut, och den första perioden var relativt jämnt sett till antalet skapade målchanser. Även om Falun var rappare och lite vassare med boll så stod Warberg emot på ett godkänt sätt. Den stora skillnaden var att Falun var klart vassare när chanserna väl dök upp, och detta matchen igenom. Efter "bara" 3-1 på de första tjugo minuterna ökade Falun tempot avsevärt i mittakten. När Rasmus Enström pangade dit 4-1 efter bara 33 sekunder kändes det som luften gock ur Warberg en aning. Efter det fick Warberg knappt någon tid alls med boll och Falun pumpade på ordentligt med alla sina formationer. Mittperioden slutade hela 7-0, och matchen var såklart över med 10-1 på resultattavlan inför sista. Falun var klart bättre, och flera av målen kom till av att Warberg helt enkelt inte hängde med.

I tredje perioden gjorde inte Falun några större ansträningar till att gå ifrån mer, samtidigt som Warberg fick klart bättre koll på händelserna. Göransson och Drake luftade spelare från bänken och testade endel nya formationer och positioner för flera av spelarna, något som kan vara viktigt att ha med sig framöver.

Sista perioden slutade 3-1 till Falun, precis som den första, och det gav slutresultatet 13-2. Warbergs mål gjordes av Mattias Kongstad och Simon Svensson.

Kent Göransson sa så här efter matchen:

Vi möter ett väldigt bra lag idag, det ska vi ha klart för oss. De spelar med hög fart och kvalitet i allt de gör, och det är svårt för de flesta lag. Men jag inte riktigt nöjd med hur vi genomför matchen, jag tycker vi hade alldeles för stor respekt för namnen på deras tröjor. Det gjorde oss passiva och alldeles för ofta stod vi och tittade på och på så sätt lät dem briljera. Vi gav dem aldrig en riktig kamp, och det gillar jag inte. Förlusten i sig är inget att säga om, men det är sättet den blir till på.

Nu får herrarna snabbt slicka såren och ladda om! Redan på onsdag är det match igen, och då på hemmaplan mot Jönköping. 19.00 startar matchen.