Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

U19-landslagsback klar för Warberg IC!

11 mars 2022 20:36
Dam

Det andra nyförvärvet inför säsongen 2022/2023 blir Täbyfostrade Hanna Modigh som efter studenten vid Riksinnebandygymnasiet flyttar till västkusten och Warberg IC.


Hanna är uppvuxen i Stockholmsområdet där hon innan tiden på Riksinnebandygymnasiet har representerat Täby FC. Hanna beskrivs som en modern tvåvägsspelare som är jobbig att möta i försvarsspelet och som gärna bidrar i anfallsspelet. Hon är en bolltrygg spelare som styr spelet bakifrån med pondus och bra teknik. Lägg därtill ett bra skott så förstår man att det är en spelare som även bidrar med poäng.

Så här säger Hanna själv om varför det blev Warberg och västkusten de kommande två säsongerna:

-Jag har fått en väldigt bra känsla av Warberg och en helhet som känns väldigt bra. Det känns jättekul att ta nästa steg och det känns helt rätt att göra det i Warberg. Det känns som helt rätt klubb för mig att utvecklas i både på och utanför planen. Sen har jag även fått ett väldigt bra intryck av tjejerna i laget så jag ser väldigt mycket fram emot flytten till västkusten. Det känns kul med ett nytt äventyr efter tre roliga år uppe i Umeå.

Klubbchef Emil Risberg om Hanna:

-Hanna passar perfekt in på det vi söker för att utveckla det här laget till nästa nivå. Ung, ambitiös och bolltrygg som gillar att bidra offensivt. Lägg därtill en fantastisk personlighet som på olika sätt kommer att bidra till en bra stämning i gruppen. Så jag är väldigt glad över att Hanna valde Warberg för sin fortsatta utvecklingsresa.

Vi hälsar Hanna varmt välkommen till västkusten och Warberg.
Hon ansluter till laget under juni månad.