Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Cajsa Leffler flyttas upp till damlaget

18 augusti 2021 11:45
DAM

Vi har glädjen att till kommande säsongs trupp presentera ännu en spelare som är Warbergsfostrad. Varmt välkommen upp till damtruppen säger vi till Cajsa Leffler. Det är en spelskicklig back som tar sig in i SSL-truppen för kommande säsong.


Cajsa är den andra spelaren inför kommande säsong som lyfts upp från egna led, som tillbringat sin innebandykarriär i Warberg, och som haft siktet inställt att en dag representera damlaget. Leffler lyftes för två säsonger sedan upp i damtruppen i Warberg IBF och var med om att nå kvalplats upp till Allsvenskan när säsongen stängdes ner på grund av covid-19. En Allsvensk plats tilldelades laget, men föregående säsong blev endast sex matcher lång innan serien stängdes ner. Trots mer eller mindre helt utebliven spel- och träningstid under föregående säsong har Leffler ändå på kort tid i träning under våren imponerat på staben i damlaget. Debuten med SSL-laget kom i den första träningsmatchen mot IBK Göteborg. Efter det kom beskedet.

Hur kändes det när du fick reda på att du har en plats i damtruppen?
-Det kändes superroligt! Jag har följt damlaget länge och drömmen har alltid varit att spela i högsta ligan. Att få komma upp i laget nu känns såklart jättespännande.

Beskriv dig som spelare?
-Jag skulle säga att jag är mer tuff än teknisk, drar mig inte för närkamper och ser till att jobba och göra allt för laget. Jag skulle även säga att jag har också lätt för att ta till mig taktiska instruktioner.

Vad blir din målsättning under kommande säsong?
-Mitt mål är att få mycket speltid och göra allt jag kan för att laget ska gå så långt som möjligt. I kombination med att jag självklart ser fram emot en utvecklande säsong personligt som spelare.

Vad ska du spela med för nummer?
-15

Klubbchef Emil Risberg säger så här om Cajsa:
-Cajsa är en väldigt lovande spelare med bra speed och en god spelförståelse. Hon har visat att hon är redo för att ta nästa steg. Sedan är det alltid extra roligt när vi kan lyfta upp spelare från våra egna led. Det visar att dörren är öppen för de spelare som har ambitioner att spela på elitnivå.

Vi säger varmt välkommen vår vår nya #15 Cajsa Leffler och önskar henne och laget ett fortsatt lycka till under försäsongen.