Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Inför match mot Jönköping

17 augusti 2019 20:34
DAM

Damerna spelar sin andra träningsmatch för säsongen då laget ger sig av mot Skillingaryd under söndagen för ett möte med seriekonkurrenten Jönköpings IK. Ett Jönköping som gjorde en mycket stark fjolårssäsong med en sjunde plats i tabellen. Detta kommer bli en bra värdemätare för våra damer för att se hur väl de står sig i konkurrensen för tillfället.


Saknas i Warberg gör Jonna Bergemyr som är på väg tillbaka efter en lättare skada och har ökat träningsdosen undan för undan. Dessutom saknas Dasa Sura som ännu inte är spelklar. I den här matchen kommer också Julia Falk debutera i målet. Julia har äntligen kunnat träna med kontinuitet efter att förra säsongen som kantades av skador.

Till matchen berättar tränaren Pelle Körberg om sina tankar inför matchen: Det är helt klart att jag har förväntningar på matchen mot Jönköping även om jag har den fulla respekt för att vi har en bit kvar till där vi vill vara i seriepremiären. Det ska också bli kul att se vad Jönköping står. De tog rejäla kliv förra säsongen och gjorde ett riktigt bra slutspel.

Pelle fortsätter: Vi kommer fortsätta att försöka sätta vårt försvarsspel, jag hoppas också att vi snäppar upp vår intensitet och energi på planen som jag inte var helt nöjd med i senaste matchen. Vi ska ta våra misslyckanden som lärdomar och våga kliva utanför vår trygghetszon, det är det vi har träningsmatcherna till.

Matchen mot Jönköping startar klockan 14:00.