Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

U19-landslagsmålvakt klar för Warberg IC!

18 februari 2022 23:37
Dam

Det första nyförvärvet inför säsongen 2022/2023 blir Umeåfostrade Maja Lindsjö som efter studenten vid Riksinnebandygymnasiet flyttar till västkusten och Warberg IC.


Maja är uppvuxen i Umeå där hon innan tiden på Riksinnebandygymnasiet har representerat Sävar och IKSU. Med meriter från U19-landslaget är hon en framtidsspelare som den kommande säsongen kommer att ta upp kampen med Hanna Svensson om målvaktspositionen i SSL.

Maja beskrivs som en lugn och trygg person. Något som också speglar hennes målvaktsstil. Det kombinerat med en fantastisk inställning till att tävla och bra teknik gör henne till en väldigt duktig målvakt.

Så här säger Maja själv om varför det blev Warberg och västkusten de kommande två säsongerna:

-Jag tror att Warberg är en passande förening för mig som spelare och individ till att kliva mot SSL och för en fortsatt elitidrottskarriär. Efter tre år på RIG och Umeå så känner jag mig redo att ta mig an nya utmaningar. Det känns spännande att flytta ner till varmare breddgrader och att man det kommande åren kan kalla sig för en riktig västkustbo. Warberg har något stort på gång och det känns helt rätt för mig att ta del av den resan och bidra för en fortsatt utveckling.

Klubbchef Emil Risberg om Maja:

-Det känns fantastiskt kul att redan nu ha klart med kommande säsongs målvaktsuppsättning i Maja och Hanna. Maja är en oerhört mogen och klok person som nu väljer att prova vingarna utan för Umeå för första gången. Hon har framtiden för sig och det ska bli spännande att följahennes utveckling hos oss.