Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Playoff 2 sänds på Aftonbladet!

1 april 2021 16:15
HERR

På söndag inleder Warbergs herrlag playoff 2 mot SSL. För motståndet, i serien som spelas i bäst av fem, står Hagunda IF. Nu är det klart att Aftonbladet tar över sändningarna för matcherna. Detta gäller inte för er som redan har ett abonnemang på Innebandy.tv. Läs mer här.


Svenska Innebandyförbundet meddelande under torsdagen samarbetet med Aftonbladet när det kommer till playoff 2 till SSL. Upplägget kommer att vara följande:

För er som är abonenter på innebandy.tv/warberg så ändras ingenting. Ni loggar som tidigare in på ert konto på innebandy.tv/warberg för att komma till matchen. Länk till matchen hittar ni här: Warberg IC - Hagunda IF

För er som inte har abonnemang på innebandy.tv så kommer ni att hitta matchen här på söndag: Warberg - Hagunda IF

Matcherna kommer att sändas på Aftonbladets plus-tjänst. Just nu finns ett erbjudande om att skaffa plus-tjänsten där du kan se kvalet till SSL till halva priset. Läs mer här.

Svensk innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson är nöjd över Aftonbladets intresse:

-Det är fantastiskt kul att Aftonbladet gör den här satsningen på innebandyn! Vi vet vilket drag det blev kring kvalet till världens bästa liga - SSL när de visade det för två år sen. För oss är det en otrolig möjlighet att visa upp vår idrott och synas i fler kanaler så att ännu fler kan bli innebandyfrälsta.

Vi hoppas nu att ni är med oss på söndag när matchserien drar igång.

Klockan 15:00 blir det uppsnack på Instagram med Kent Göransson och Mattias "Bult" Larsson, samt lite gäster.

Klockan 15:50 börjar sändningen på antingen innebandy.tv/warberg för er som är abonnenter. För er som köper matchen separat, ni går Aftonbladet.