Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warbergsspelare tillbaka från landslagsläger.

9 september 2020 14:46

Under helgen samlades damlandslaget på ett fyra dagarsläger i Sigtuna, med i truppen var Sandra Hawerman och Andrea Envall. Även U-19 truppen samlades för läger, med där var Filip Erheden från Warberg. Läs deras tankar om respektive samling.


Hur upplevde du landslagslägret?

Andrea Envall: -Jag fick ju inkallelsen dagen innan vilket gjorde att jag inte hann få så mycket förväntningar som jag tror var bra. Det kändes väldigt uppstyrt och superkul att då träffa spelare som man haft som förebilder en väldigt lång tid. Man blev väldigt välkomnad av alla och dom fick sig verkligen känna sig som en i gruppen direkt!

Sandra Hawerman: -Det var väldigt lärorikt och roligt. Många nyttiga träningsmoment och bra tempo. Vi hade träningar och även 2 matcher så det var väldigt kul att få känna på matchspel också.

Filip Erheden: -Det var riktigt kul! Bra mat, bra boende, gött gäng och riktigt lärorika dagar.

Hur gick det för dig?

Andrea Envall: -Jag tyckte det gick bra, lite nervositet innan första träningen men efter den släppte det mesta, då va det mest all information i skallen om spelsystem och detaljer som fyllde huvudet och det var bara att fokusera på det.

Sandra Hawerman: -Det är utmanande att komma dit och sätta sig in i ett nytt spelsystem men jag tyckte det gick bra för att vara debut.

Filip Erheden: -Det gick väl helt okej, alltid svårt med lite nytt spelsystem, nya lagkamrater osv men efter omständigheterna bra tycker jag.

Vad tar du med dig därifrån?

Andrea Envall: -Jag tar med mig det mesta, allt från övningar på träningar till snacken vid sidan av till fokuset på psykologi och mat, ja man kan säga att jag tar med mig allt och lite till!

Sandra Hawerman: -Jag ska ta med mig det snabba beslutsfattandet som krävdes i spelet och försöka utveckla det i mitt spel här hemma. Även duellspelet var snäppet vassare så det har jag också med mig i bagaget. Annars gav lägret oss extra energi så nu är man bra sugen på att säsongen ska dra igång.

Filip Erheden: -Mycket! Man fick veta vad ledningen kräver från oss spelare samt vad man kanske behöver jobba lite mer på, både i sitt egna spel men även som lag. Tar även med mig ett gäng riktigt roliga dagar med en grupp goa grabbar.

Bilderna på Andrea och Sandra är tagna av: Per Wiklund.

Bilden på Filip är tagen av Adam Troy.