Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jesper Larsson blir kvar i Warberg!

13 mars 2022 09:00
HERR

Innan övergångsfönstret stängde i januari så agerade Warberg för att stärka upp inför andra halvan av årets seriespel. En spelare som var på radarn tidigt var Jesper Larsson, som inför säsongen valt att gå ned ett snäpp i seriesystemet och representera Fristad GoIF. Nu blir den låneperioden permanent, och Larsson stannar i Warberg.

-När jag fick komma tillbaka till laget, hallen och känna stämningen igen så var det egentligen inga frågetecken, säger Larsson.


Rydboholmsfostrade Jesper Larsson behöver kanske ingen närmare presentation efter sina tidigare fyra säsonger i föreningen. En spelare som på kort tid satte avtryck i med sitt engagemang och ambassadörsskap. Från att ha vandrat utvecklingstrappan med sparsam speltid är han idag en av lagets bärande spelare med en bred innebandykompetens och även ett starkt ledarskap i gruppen. För den som sett matcherna syns det inte att Jesper varit borta från laget, han har agerat med stor pondus från sin första match och är själv nöjd med återkomsten. På sina elva spelade matcher har det blivit 19 poäng fördelat på 13 mål och 6 assist.

-Så här långt har det varit felfritt. Det är en härlig stämning i gruppen, bra resultat och det känns som jag hyfsat snabbt kommit in rätt i min femma och spelsystemet.

Warberg hade som bekant en stor spelaromsättning inför denna säsong och har varit ett positivt utropstecken i årets seriespel. Ett ungt lag har blivit ännu yngre, och Larsson ser ljust på framtiden.

-Warbergs framtid ser ljus ut! Vi har en stark ledarstab, en stabil och ganska ung trupp som vill framåt och är drivna. Kvalet är självklart den stora ljusglimten nu, släppta restriktioner och få spela de viktiga matcherna inför fullsatta läktare. Det är ju de här matcherna man lägger ned allt engagemang för, mycket nerver och känslor, där små marginaler avgör matcherna.

Assisterande tränare Ludwig Bengtsson kommenterar förlängningen:

-Jespers injektion i december gick inte att ta miste på. En spelare och människa som bidrar med alla ingredienser som behövs för att få till en tävlande kultur i ett lag. Framför allt tycker jag att Jesper visat en mycket fin förståelse i sitt värderingsspel, det i kombination med hans ”power” och att bryta mönster gör honom till en ganska unik spelare adderat med många positiva ”mjuka värden”.

-Som ni har märkt av är mycket redan på plats till kommande säsong. Men givetvis finns det mer att förtälja i årets ”Silly Season”. Nu går vi in i säsongens viktigaste och mest avgörande skede. Hjälp Jesper och laget att känna det där stödet som bara ni kan ge oss!