13 oktober 2017 22:38

Jönköping – Warberg 3 – 7 (2-2, 0-4, 1-1)

Skott: 35 – 20 (13-5, 5-9, 17-6)

Målskyttar Warberg: Therese Arneson 4, Andrea Envall, Johanna Johansson, Jenny Dahl

Att hemmalaget tog ledning stoppade ikväll inte våra blåa damer och framförallt inte #12 Therese Arneson. Warberg kvitterade två gånger om innan målen började komma ordentligt. I andra perioden tog Warberg överläget och vann perioden med 0-4, tillskillnad från i första samt sista perioden där lagen spelade lika trots att Jönköping hade en klar fördel med skott på mål.

Det var ett revanschsuget Warberg vi fick vittna i afton och vi kan med all säkerhet säga att det är samma lag som står för den tuffa utmaningen på söndag. Kl 16:00 i Sparbanken Wictory Center när Västerås Rönnby kommer på besök. Missa inte! Vi ses väl där?