MORA

Wijk och Karlsson säkrade seriesegern

11 mars 2018 18:15
SSL Dam

Minst två poäng krävdes idag när KAIS Mora tog emot Warberg för att kunna säkra seriesegern. Anna Wijk gick poänglös från en match för första gången senast mot Rönnby. Idag var hon tillbaka med besked - genom att göra fyra mål när Mora vann med 10-0.

KAIS Mora - Warberg 10-0 (2-0,4-0,4-0)

Mål KAIS Mora: Anna Wijk 4, Malin Andréason 2, Elin Reinestrand, Therése Karlsson, Lina Svarfvar, Amanda Öhman

Mål Warberg:

KAIS Mora kunde vid minst två poäng under söndagen mot Warberg säkra seriesegern och hemmalaget visste mycket väl vad som stod på spel. Warberg som var i stort behov av tre poäng för att hänga med i jakten på den sista slutspelsplatsen hängde inte med när KAIS Mora satte fart. Efter två spelade perioder hade hemmalaget tagit ledningen med 6-0 efter att Elin Reinestrand öppnade målskyttet kom även tre mål från poängsprutan Anna Wijk och två mål signerat måldrottningen Malin Andréason.

Hemmalaget dominerade även den sista perioden och Warberg fick sällan chansen att komma till avslut. Matchen slutade 10-0 till KAIS Mora som i och med kvällens tre poäng tog sjunde raka segern och dessutom är klara seriesegrare. Noterbart är att Anna Wijk svarade för fyra mål och Theresé Karlsson svarade för fyra poäng i form av ett mål och tre assist. Gästande Warberg får ladda om genom att försöka avsluta säsongen 2017/2018 nästa helg med en seger.