Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Idag 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Pixbo
PIX

Inför västkustderbyt mot Pixbo Wallenstam

5 oktober 2019 16:55
Herr

Imorgon söndag väntar ett av de mest klassiska innebandymöten som finns i innebandy-Sverige! Serieledande västkustrivalen Pixbo Wallenstam kommer på besök till Sparbanken Wictory Center.


Warberg-Pixbo i herrarnas SSL är ett möte som alltid kittlar lite extra. Åtminstone för de båda inblandade klubbarnas fans! Det har spelats mängder av jämna och sevärda matcher genom åren, och det blir alltid några procents högre intensitet när dessa två lag drabbar samman. Inför säsongens första möte är det två lag med helt olika inledningar av säsongen i bagaget. Pixbo har tre raka segrar, toppar tabellen och har öst in mål, hela 27 st. Warberg å sin sida har två förluster, håller till i botten av tabellen och har bara mäktat med sju gjorda mål. Ypperligt läge att bryta den trenden med andra ord!

Pixbo har ett homogent och stabilt lag med starka spelare på alla positioner. I mål har man Jon Hedlund, som länge varit strax utanför det svenska landslaget, och som alltid håller en hög lägstanivå. Skottstarka Martin Östholm som länge varit en given landslagsback har den här säsongen flyttats upp som center, och det har han firat stora triumfer tillsammans med forwardsparet Gustav Fritzell och Marek Benes. Trion har tillsammans skrapat ihop hela 30 poäng på de tre inledande matcherna, och då vilade Östholm ändå senast. Om han spelar imorgon återstår att se. Håll också koll på gästernas Andreas Stefansson. Den gänglige forwarden som värvades från AIK inför förra säsongen kanske inte syns mest i spelet, men när det vankas målchanser är han väldigt ofta sist på bollen. Otroligt farlig framför motståndarnas mål med styrningar och avslut på alla möjliga sätt.

För Warberg handlar det såklart om att hitta ett spel där man skapar fler och vassare målchanser än man hittills mäktat med. Det blir oerhört svårt att vinna innebandymatcher i världens bästa liga om man inte får till mer än 15-20 skott på mål per match. Med hjälp av en fullsatt (?) Sparbanken Wicory Center hoppas vi på ett frejdigare och bättre anfallsspel imorgon, och då finns det goda möjligheter att ta sina första poäng för säsongen 19/20!

Matchen startar kl 16, och kan du inte vara på plats så finns det som alltid en websändning att se på. Länk till matchen här!

Vill du boka en biljett till arenan så gör du det här!