Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Höllviken
HÖL

Inför hemmamatchen mot Höllviken.

1 december 2019 11:00
HERR

3 otroligt viktiga poäng, för båda lagen, står på spel när tabelljumbon Höllviken i eftermiddag gästar Sparbanken Wictory Center.


Vi är redan inne på omgång 16 i serien och matcherna duggar tätt nu hela vägen fram till jul innan det blir lite uppehåll.

Höllviken har inlett säsongen med endast två 3 poängs segrar där den ena kom i just matchen mot Warberg redan i omgång två. Då slutade matchen 6-3 i Halörhallen. Efter det hade Höllviken en tyngre period utan poäng och nästa seger kom i omgång sju hemma mot Växjö. Under de senaste omgångarna har de lyckats att plocka poäng mot lag som Storvreta och Dalen. Precis som vi skrev inför förra bortamatchen så är det den offensiva trion Johannes Wilhelmsson, Pontus Karlsson Martell och Daniel Persson som Warberg får se upp med. Trion stod för totalt sju poäng i senaste mötet mot Warberg.

Vi kan med stor sannolikhet förvänta oss en match med två otroligt taggade och vinstsugna lag där Warberg söker revansch för matchen senast. Warberg som kommer från starkt spel borta mot Växjö där två mycket viktiga poäng plockades. Nyförvärvet Max Källerteg kom in med fart i laget. Till matchen har det bara rapporterats att Philip Subiabre saknas i och med skadan som han fick mot Storvreta.

Publikmatch betyder fri entré för vår publik tack vare våra samarbetspartners som ni kan läsa vilka det är på sista sidan i det senaste numret av Line Up som nu finns i hallen.

Matchen startar vid 16.00 i Sparbanken Wictory Center. Välkomna dit för att stötta våra herrar till en ny seger på hemmaplan.