TÄBY

Förlust mot KAIS Mora borta

27 januari 2020 21:00
Dam

KAIS Mora blev för svåra även den här gången. Förlust med 4-6 efter jämnt spel där hemmalaget gjorde ett ryck i andra perioden och gick ifrån till 5-2. Täby saknade inte chanser men det ville sig inte den här kvällen.

Matchen inleddes i ett högt tempo med full fart framåt och chanser åt båda hållen. KAIS Mora ledde två gånger i första perioden men Täby kom tillbaka och kvitterade direkt efter. Bortalaget skapade flertalet chanser i slutet av första och i början av andra perioden.

Symptomatiskt för matchen var att Täby spelade sig fram till ett riktigt bra läge men styrningen gick utanför och i kontringen efter får KAIS Mora in bollen med knapp styrfart under Alexandra i Täbymålet.

Hemmalaget gjorde ytterligare 2 mål i slutet och perioden och det blev för mycket för Täby. Trots att damerna vann period tre med 2-1 gick det inte att komma ikapp.