MORA

Inga poäng med hem från Mora

31 oktober 2020 20:00
DAM

Det var en tung första period för Warberg mot Mora som satte laget i en tuff situation. Laget närmade sig ju längre matchen gick, men matchen slutade i förlust för Warberg.

Efter drygt halva första perioden stod det 3-0 på talvan. Ett resultat som lagen gick till paus med. Mora hade även 5-0 innan Warberg kunde reducera strax innan andra pausen. I den tredje perioden får hemmalaget i den första minuten in 6-1. Warberg jobbar sig in i matchen och får in både 6-2 och 6-3, men kommer inte närmare. Slutresultatet skrevs till 6-3.

Warbergs alla 3 mål gjordes av lagkapten Camilla Halldén. Se målen här: Mora - Warberg

Periodsiffrorna i matchen skrevs till: 3-0, 2-1, 1-2

Tränare Kent Göransson sammanfattade matchen: -Idag var det en mindre bra förstaperiod som satte oss i ett dåligt läge. Vi spelade upp oss de två sista perioderna och speciellt den sista tycker jag att vi visar att vi kan spela bra innebandy. Nu är vi besvikna idag, så börjar vi resan mot nästa match imorgon.

Nästa helg är det återigen dags för match i SWC, på lördag den 7 november klockan 15:00 tar laget emot Täby.