Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Endre
END

Digital publikmatch för damlaget idag mot Endre IF

27 februari 2021 08:30
DAM

Idag väntar en viktig match mot topplaget Endre IF. Klockan 14:00 tekas den digitala publikmatchen igång. Här hittar ni länk till gratis sändningen och lite om förutsättningarna inför mötet.


I eftermiddag tar damlaget emot gotlänningarna i Sparbanken Wictory Center för returmötet. Säsongens första blev en ganska tydlig seger för då hemmalaget Endre, hela 7-1 skrevs slutresultatet till i november. Så det lär vara ett revanschsuget Warberg som ställer upp på planen idag i serieomgång 22.

Endre befinner sig inför dagens matchomgång på en andraplats i tabellen. Ser vi till föregående matcher för dagens motstånd så spelades de senaste två matcherna på hemmaplan och båda slutade i vinst när Endre besegrade IBK Lund samt tabelltopp konkurrenten IK Sirius.

Warbergs senaste match slutade i uddamålsförlust i Täby och matchen innan det blev det förlust hemma mot KAIS Mora. Damerna ligger på en sjundeplats, bakifrån jagar både Västerås/Rönnby och Malmö FBC att komma över slutspelsstrecket och befästa sin plats.

Kikar vi på inidivudell statistik i Endre IF så finns det några namn som sticker ut, främst Ellen Bäckstedt som med sin andra plats jagar första platsen i poängligan. Ytterligare spelare att hålla koll på är Anna Jakobsson, Stephanie Boberg samt Wilma Johansson.

Matchen startar klockan 14:00 i Sparbanken Wictory Center och den sänds gratis tack vare våra partners. Här hittar ni en direktlänk till sändningen: Warberg IC - Endre IF