Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Warberg
WIC

Damlaget möter ikväll Malmö FBC

5 mars 2021 08:50
DAM

Under eftermiddagen styr bussen söder ut på E6an, destination är Baltiska hallen. Matchstart är 19:00 och här kan ni läsa lite om förutsättningarna inför dagens möte. Direktlänk till sändningen finns längst ner.


Säsongens SSL-serie är nere på de sista fyra omgångarna, och det är nu det ska avgöras vilka lag som kniper de två sista slutspelsplatserna. Om ni ser till tabellen, på höger sida, är det fyra lag utöver Warberg som har chans på någon av de två platserna. Så visst blir det en spännande avslutning på årets SSL grundserie.

I dagens match möts två av lagen, denna gång på bortaplan för Warbergs damer. När lagen möttes första gången för säsongen blev det förlust för hemmalaget på straffar. Warberg hade ledningen med 5-2 i inledningen av tredje men Malmö jobbade sig in i matchen och Ellen Rasmussen i Malmö avgjorde tillslut på suddenstraffar.

Ser vi till föregående matcher för lagen så har det för Malmös del blivit förlust mot Pixbo Wallenstam och senast mot Thorengruppen, mellan de matcherna knep de en poäng mot KAIS Mora. För Warberg blev det hemmaförluster mot KAIS Mora och senast Endre, mellan de matcherna var de i Täby och förlorade med uddamålet.

Matcherna lagen mellan brukar vara fartfyllda och idag kan vi förvänta oss att se två lag som kommer att göra allt för att knipa de där tre poängen.

Matchen startar klockan 19:00 och sänds på SportExpressen Play. Direktlänk till sändningen hittar ni här: Malmö FBC – Warberg IC