Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Rönnby
RÖN

Västerås Rönnby gästar Sparbanken Wictory Center idag

7 mars 2021 07:52
DAM

I eftermiddag fortsätter damlagets kamp mot en slutspelsplats när en av tabellkonkurrenterna Västerås Rönnby gästar SWC. Klockan 16:00 är det tekning och matchen ser ni på SportExpressen Play.


Kampen kring slutspelsplatserna fortsätter och dagens match innebär otroligt viktiga poäng för respektive lag i den kampen. Som vi ser i till tabellen på höger sida så halkade Warberg ner under strecket efter fredagens match, då Malmö besegrade damerna och Västerås Rönnby vann sin match. Men poängställningen är jämn och varje poäng är nu av stor vikt. Idag är det matchomgång 24 av 26 som spelas.

Som tidigare nämnt vann Västerås Rönnby sin föregående match mot topplaget Endre (5-2), och innan det nollade de Sirius på bortaplan. Så att dagens motståndare har en bra form går det inte att säga något annat än. Warberg har haft tuffa matcher det senaste där resultatet inte lett till några poäng.

När lagen möttes i den första omgången för säsongen i Västerås var det Warberg som gick vinnande ur den matchen efter en seger i förlängning. Resultatet skrevs då till 4-3. Vad det skrivs till idag får ni se senare ikväll.

Matchen startar klockan 16:00 och sänds på SportExpressen Play. Direktänk till sändningen hittar ni här:Warberg IC – Västerås/Rönnby