Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Warberg
WIC

Damerna möter idag Thorengruppen borta

14 mars 2021 07:30
DAM

Näst sista omgången i damernas SSL-serie spelas idag uppe i Umeå Energi Arena mellan Thorengruppen och Warberg, matchstart är 16:00. Här kan ni läsa en intervju med Cecilia Westh Habib om hennes tankar inför mötet. Ni ser matchen på SportExpressen Play.


Matcherna har duggat tätt det senaste och idag väntar match mot Umeålaget Thorengruppen, även med stor sannolikhet säsongens seriesegrare. Även om två matcher återstår så är det rimligt att tro att Thorengruppen tar hem seriesegern. Vi ska ha med oss i minnet att Warberg är ett av två lag som tagit tre poäng mot Thorengruppen under denna säsong. När lagen möttes i höstas så segrade Warberg med 5-4.

För Warbergs del är drömmen om föreningens första slutspel på damsidan fortfarande levande, men det krävs att poäng plockas i de två återstående matcherna. En situation som är obekant för många av spelarna, men är något som Cecilia Westh Habib och hela laget jobbat på tillsammans:

-Vi har jobbat på det mentala för att vi alla ska lyckas vara sitt bästa för dagen. Vi har ingenting att spara på nu och ska bara blicka framåt och se framgångar.

Vad säger du om säsongen fram tills nu?

-Vi har ju gjort en grym säsong och utvecklas som lag. Vi ska såklart inte nöja oss förrän alla matcher är spelade, men oavsett hur denna säsongen slutar tycker jag alla spelare och ledare som varit med under säsongen ska klappa sig själv på axeln och vara stolt över vår säsong.

Näst sista matchen i grundserien idag, hur går tankarna?

-Sjukt taggad! Det är dem här matcherna som är som roligast att spela på hela säsongen, vi ser det här som vårt slutspel och har allt att vinna. Vi ska bara älska läget och hitta vårt formbästa.

Vad har du för förväntningar på matchen?

-Jag hoppas på mycket energi och fart. Jag vill se avslappnade Warbergsspelare med bra självförtroende som spelar så bra innebandy som jag vet att vi kan. Vi har så mycket mer att ge än vi kunnat få fram de senaste omgångarna, det är dags att ta fram det idag.

Vad krävs för 3 poäng idag?

-Att var och en av oss tar sitt eget ansvar för att lyckas prestera 100% var, gör vi det tar vi med oss 3 poäng till västkusten.

Matchen sänds på SportExpressen Play med start 16:00. Direktlänk till matchen hittar ni här: Thorengruppen – Warberg IC