ONYX

Warberg nollade Onyx!

10 oktober 2020 19:05
HERR

Herrlaget nollade under lördageftermiddag Onyx Innebandy, 3 friska poäng följde med hem till Warberg. Efter målkalas i sista perioden skrevs slutresultatet till klara 0-6.

Redan i matchens första minut hade Warberg en boll i målet som dömdes bort för hög klubba. Bytet efter gör Simon Nilsson 0-1 efter en fin passning från Robin Blåberg. Trots ett markant bollövertag blev det inget mer mål i den inledande perioden.

Med ett mål med sig från den andra perioden går Warberg in med en 0-2 ledning i den tredje. Där blir det lite lossning i målproduktionen. Perioden vinner Warberg med fyra mål emot noll och slutresultatet blev klara 0-6.

Periodsiffrorna skrevs till: 0-1, 0-1, 0-4

Målskyttar för Warberg: Simon Nilsson 2, Isak Stöckel, Robin Blåberg, Johan Dahlqvist, Alexander Johansson.

Se alla Warbergs mål: Highlights mellan Onyx - Warberg

Efter matchen lät det så här från Warbergs tränare:

Jonas Gustafsson: ”Försvarsmässigt kommer vi tillbaka från förra helgens match på ett bra sätt. Kul att hålla nollan även om vi inte sätts på prov idag. Offensivt skapar vi för få målchanser i förhållande till hur mycket bollinnehav vi har.”

Anton Drake: -En ganska tempofattig match där vi höjer nivån sista perioden och tillslut glider ifrån komfortabelt. Skönt med en tillbakastuds i försvarsspelet och stort beröm hela försvarsspelet men specifikt till målvakt John Fransson som håller nollan idag.

Nästa vecka är det matchledigt för herrlaget. Söndag den 25 oktober är det dags för nästa match, då i Sparbanken Wictory Center. Motståndet då står Örebro för.