Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lagan
LAG

Äntligen dags för match igen!

16 december 2020 09:30
HERR

Det har varit ett drygt tre veckor långt uppehåll för herrlaget, men idag är det äntligen dags för match klockan 19:00 när Lagan IBK kommer på besök. Vi har snackat med Robin Blåberg inför matchen, läs hans tankar här samt hitta direktlänk till webbsändningen.


Dagens motståndare Ljungby-laget Lagan IBK ligger inför dagens match på en tredje plats, med 18 inspelade poäng på 9 matcher, i Allsvenskan Södras något haltande tabell. Lagan gör sin tredje säsong i serien och rent poängmässigt sätt gör de sin främsta hittills. Även Lagan har haft ett litet uppehåll i spelschemat, och spelade senast i början av december. Då slog de Lillån med 2-1.

I Warbergs senaste match blev vinst mot Malmö, matchen spelades den 21 november och sedan dess har det varit speluppehåll men även drygt en veckas träningsuppehåll. Dagens match blir Warbergs åttonde för säsongen, och ligger inför dagens match 7 poäng bakom serieledaren som har tre matcher mer spelade.

Det är drygt tre veckor sedan match nu och det är ett spelsuget Warberg som idag ställer upp på planen. Vi hörde med Warbergs Robin Blåberg hur ett längre uppehåll mitt i säsong påverkar spelarna:

  • Det är klart det påverkar oss på ett eller annat sättet. Vi har ju som sagt haft uppehåll från både match och gemensam träning vilket såklart inte är optimalt. Många har tränat på bra själva medans vissa av oss har varit sjuka vilket medfört ingen träning alls. Men nu är vi igång igen och jag tycker att träningarna varit väldigt bra.

Och hur är känslan i truppen inför kvällens match?

-Jag tycker det känns väldigt bra i truppen. Som jag sa tidigare har vi haft bra träningar med bra tempo och kvalitét.

Om vi ser till ditt eget spel i inledningen, hur det känts för dig?

-Personligen har det varit lite sisådär, jag kräver mer av mig själv vad gäller poäng och framförallt mål. Vi får hoppas att det släpper lite ikväll så att man kan trycka dit någon boll.

Idag väntar match mot Lagan, vilka förväntningar har du på matchen?

-Jag förväntar mig att vi skall styra spelet och tempot i matchen. Sen hoppas jag på att vi har ett stabilt försvar, gör mycket mål och vinner matchen.

Utgår i dagens trupp gör Jesper Larsson som är sjuk och in kommer Simon Vinroth.

Dagens match spelas klockan 19:00 i Sparbanken Wictory Center. Länk till matchen hittar ni här: Warberg - Lagan

Kommentator i dagens match är Kent Göransson och med sig som expertkommentator har vi Fredrik Andersson. Nu kör vi!