Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Idag väntar Karlstad borta för herrarna.

10 februari 2021 08:30
HERR

Det är matchdag för vårt herrlag. Resan går idag till Karlstad och Colorama Arena för säsongens andra möte mot värmlänningarna. Klockan 19:00 startar matchen och ni ser den på innebandy.tv/warberg.


Matcherna mot Karlstad brukar vara sevärda bataljer. Det är inte ovanligt att det bjuds upp till kamp, känslor och två lag som spelar vågat för att vinna. En matchbild som inte är helt osannolik att få se denna onsdagskväll. Lagen möttes i säsongspremiären hemma i Sparbanken Wictory Center inför 50 personer i publiken och Warberg stod som segrare med 8-5 efter tre spelade perioder. Där efter har matcherna hackat lite för båda lagen, på grund av både pandemin och resultatet i matcherna. På grund av pandemin har dagens match skjutits upp en gång och för U19-landslagsläger en gång.

Ser vi till formen i lagen, så har Karlstad inför dagens möte två segrar i bagaget från de tidigare spelade matcherna. 11-2 mor Åstorp/Kvidinge och 6-3 senast mot Lagan. Karlstad har lika många spelade matcher som Warberg och har en vinst mer, vilket tar de högst upp i tabellen. Warbergs senaste två matcher har slutat med en uddamålsförlust, mot Lindås och senast seger mot Nykvarn med 5-3. Herrarna befinner sig inför dagens möte på en tredjeplats i tabellen.

Det är fullt manskap som tränarduon Anton Drake och Andreas Wahman åker upp till Karlstad med. Glädjande inför dagens match är att Simon Svensson är aktuell för spel.

-Karlstad på bortaplan är en av de tuffare matcherna under säsongen. Vi möter ett skickligt lag där en av matchens nycklar blir att få stopp på Karlstads anfallsspel. Vi känner oss laddade och förbereda för att anta oss uppgiften och vi kommer göra allt för att ta med oss tre poäng hem, säger huvudtränare Anton Drake om dagens möte.

Matchen som startar klockan 19:00 ser ni på innebandy.tv/warberg. Direktlänk till matchen hittar ni här: Karlstad IBF – Warberg IC