Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Idag väntar Karlstad borta för herrarna.

10 februari 2021 08:30
HERR

Det är matchdag för vårt herrlag. Resan går idag till Karlstad och Colorama Arena för säsongens andra möte mot värmlänningarna. Klockan 19:00 startar matchen och ni ser den på innebandy.tv/warberg.


Matcherna mot Karlstad brukar vara sevärda bataljer. Det är inte ovanligt att det bjuds upp till kamp, känslor och två lag som spelar vågat för att vinna. En matchbild som inte är helt osannolik att få se denna onsdagskväll. Lagen möttes i säsongspremiären hemma i Sparbanken Wictory Center inför 50 personer i publiken och Warberg stod som segrare med 8-5 efter tre spelade perioder. Där efter har matcherna hackat lite för båda lagen, på grund av både pandemin och resultatet i matcherna. På grund av pandemin har dagens match skjutits upp en gång och för U19-landslagsläger en gång.

Ser vi till formen i lagen, så har Karlstad inför dagens möte två segrar i bagaget från de tidigare spelade matcherna. 11-2 mor Åstorp/Kvidinge och 6-3 senast mot Lagan. Karlstad har lika många spelade matcher som Warberg och har en vinst mer, vilket tar de högst upp i tabellen. Warbergs senaste två matcher har slutat med en uddamålsförlust, mot Lindås och senast seger mot Nykvarn med 5-3. Herrarna befinner sig inför dagens möte på en tredjeplats i tabellen.

Det är fullt manskap som tränarduon Anton Drake och Andreas Wahman åker upp till Karlstad med. Glädjande inför dagens match är att Simon Svensson är aktuell för spel.

-Karlstad på bortaplan är en av de tuffare matcherna under säsongen. Vi möter ett skickligt lag där en av matchens nycklar blir att få stopp på Karlstads anfallsspel. Vi känner oss laddade och förbereda för att anta oss uppgiften och vi kommer göra allt för att ta med oss tre poäng hem, säger huvudtränare Anton Drake om dagens möte.

Matchen som startar klockan 19:00 ser ni på innebandy.tv/warberg. Direktlänk till matchen hittar ni här: Karlstad IBF – Warberg IC