Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Åby
ABY
Borta
Warberg
WIC

Herrlaget möter idag Åby på bortaplan

13 februari 2021 08:47
HERR

Matchen i Åby Arena tekas igång klockan 14:00. Här kan ni läsa om förutsättningarna inför mötet och hitta direktlänk till sändningen.


Vi är framme i spelomgång 17 i herrarnas Allsvenska Södra. Dagens motstånd är som tidigare nämnt Norrköpingslaget Åby IBK. När lagen möttes under hösten var det målmässigt jämt i över två perioder, men när andra delen av den tredje var igång så satte Warberg fart med fyra snabba mål och kunde vinna med 8-4 tillslut.

Lagen möttes redan i omgång sex, då hade Åby, som är nykomlingar i Allsvenskan denna säsong, endast tagit en poäng. Nu har laget klättrat i tabellen och har tolv inspelade poäng. Dagens hemmalag kommer senast från 2 uddamålsförluster, mot Lerum och Lagan. Samt förlust i förlängningen mot Malmö.

Warberg spelade senast i tisdags på bortaplan mot Karlstad, där var det hemmalaget som gick segrande ur matchen. Innan det besegrades Nykvarn hemma i Sparbanken Wictory Center.

Det är en viktig match för båda lagen, för Warbergs del att hänga på i toppen och befästa sin plats ovanför kval-linjen. För Åbys del är det att komma ovanför nedflyttningsstrecket och komma upp på ”säker mark”.

I truppen som ställs upp mot Åby idag saknas Johan Dahlqvist och Filip Erheden som båda två är skadade.

Klockan 14:00 startar matchen och ni ser den på innebandy.tv/warberg. Direktlänk till matchen hittar ni här: Åby IBK - Warberg IC