Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lindås
LIND

Inför returmötet mot Lindås ikväll i SWC

16 februari 2021 10:00
HERR

Det har redan blivit dags för returmöte mot Lindås. Ikväll kommer Hovås-laget till Sparbanken Wictory Center klockan 19:00. Matchen ser på innebandy.tv/warberg.


Det är drygt två veckor sedan senaste mötet lagen emellan. Då blev det uddamålsseger för Lindås så det är ett Warberg som idag kan antas är rejält sugna på revansch.

I föregående omgång så besegrade Warberg, Åby på bortaplan. En seger som satt hårt inne, då laget avgjorde med endast tre sekunder kvar. I samma omgång möttes Lindås och Karlstad, där det sistnämnda laget stod som segrare. Dagens match är den sjuttonde för respektive lag och lagen har samma poäng inför dagens batalj, så inte behöver vi säga mer än att det är viktiga poäng för ett kommande kval för båda lagen.

Gällande läget i Warbergs truppen så är glädjande att Johan Dahlqvist är tillbaka i spel ikväll, dock saknas Filip Erheden fortfarande.

Vi kommer klockan 18:40 att sända LIVE på Warbergic’s Instagram tillsammans med Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson. Så missa inte uppsnacket där.

Matchstart är klockan 19:00 och som alltid ser ni den på innebandy.tv/warberg. Direktlänk till matchen hittar ni här: Warberg IC – Lindås Rasta IBK