Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lagan
LAG

Inför Lagan hemma i SWC

3 oktober 2021 10:00
HERR

Dagens match är mot vårens kvalmotstånd Lagan IBK. Ljungby-laget herrarna mötte i playoff 1, gästar Sparbanken Wictory Center idag klockan 16:00. Tränare Ludwig Bengtsson ger oss sina tankar inför matchen.


Lagan IBK som gör sin fjärde säsong i Allsvenskan tog som bekant den sista kvalplatsen förra säsongen och ställdes så mot herrlaget i playoff 1. Warberg vann två raka matcher mot Ljungby-laget och tog sig då vidare. Nu är det ny säsong och det har hänt endel i laget, två tongivande spelare som Alexander Zoric och Josef Sankell har lämnat för spel i SSL och JIK. Dåvarande huvutränare Christian Guntsch lämnade för Kalmarsund och har ersatts av tidigare sportchefen Christoffer Johansson samt en fjolårets spelare, Alexander Berglund. Lagan har inledde säsongen med förlust mot Malmö, men vann sedan på bortaplan mot FBC Lerum i den andra omgången.

Så här säger tränare Ludwig Bengtsson om dagens match:

-Kul med ny hemmamatch. Lagan på besök blir en repris från förra säsongens play off. Denna gång får vi möjlighet att välkomna vår fantastiska blåa vägg åter. Vi hoppas det blir lapp på luckan.

Hur är läget i laget?

-Veckan har varit utmanande med hög sjukfrånvaro i truppen. Vi kommer till spel med alla utom Hannes Karlsson som varit utslagen hela veckan. Sedan i vilken utsträckning de spelarna som varit frånvarande från och till i veckan spelar återstår att se. Vi har ett lag att ställa på banan.

Hur går tankarna inför dagens match?

-Som vanligt i denna serien så kommer det att krävas bra prestationer från oss för att vinna matcher. Motståndarna vill göra sin bästa match mot oss och de är enkelt för de att hitta drivkrafter. Vi behöver komma in direkt med stort hjärta och energi i spelet för att få till en matchbild som passar oss.

Matchen startar som sagt 16:00 och biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu, det går även att köpa biljett på plats i hallen. Länk till biljettförsäljningen hittar ni här: Warberg IC - Lagan IBK

Matchen kommer också att sändas via Innebandy.tv. Direktlänkt till matchen hittar ni här: Warberg IC - Lagan IBK