Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Hemma
Åstorp
AST
Borta
Warberg
WIC

Inför Åstorp/Kvidinge på bortaplan

10 november 2021 07:30
HERR

Det är november, mörkt och trist. Då kan vi lysa upp mörkret med att ikväll spelas det innebandy i Åstorps Idrottshall, så poppa popcornen och slå på tv:n för klockan 20:00 tekas herrlagets match igång. Här får ni förutsättningarna samt tankar från assisterande tränaren Ludwig Bengtsson.


Serien tuffar på och vi är framme vid omgång 8 när herrlaget under eftermiddagen sätter sig i bussen och beger sig ner till de skånska skogarna. Innan vi ger oss in i dagens match så får vi här assisterande tränare Ludwig Bengtssons tankar om senaste matchen mot Lindås, som besegrades på hemmaplan med 9-3 i söndags.

-Skönt att kunna studsa tillbaka direkt mot Lindås. (sett till bortamatchen mot Åby) Tycker vi gör 50 riktigt fina minuter. Vi tar med oss att vår struktur i defensiven tillsammans med Adrians fina målvaktsspel som är avgörande för att vi ska kunna spela med stort tålamod både med och utan boll.

Och så här säger han dagens match:

-Riktigt fint med tätt mellan matcherna. Åstorp borta är en av seriens tuffare bortamatcher. Det är klyschigt, men det finns verkligen inga lätta matcher i Allsvenskan. Vi kommer behöva få till en hundraprocentig prestation för att få möjligheten att kunna hämta tre nya friska.

Åstorp ligger efter sju spelade omgångar på en sistaplats i tabellen med fyra inspelade poäng. Det har endast blivit en seger för skånelaget så här långt. För drygt en månad sedan besegrades Åby på hemmaplan. Sedan dröjde poängen fram tills i föregående omgång tog de matchen mot Malmö till förlängning, men väl där blev de besegrade. Ser vi till truppen så finns poängmakarna i Markus Eriksson och Andreas Bremer. Sistnämnde Bremer har varit föreningen trogen under flera år och har, tillsammans med flera spelare från nuvarandra trupp, varit med och kvalat upp till Allsvenskan. För att sedan åka ur och göra samma resa igen. Många av spelarna i truppen har spelat tillsammans i många säsonger.

Warberg kommer som sagt till matchen med en seger i senaste omgången och befinner sig just nu två poäng före Fagerhult Habo och Höllviken i tabellen.

Dagens match sänds som alltid på innebandy.tv, klicka er vidare till herr Allsvenskan eller så har ni direktlänk till sändningen här:
Åstorp/Kvidinge - Warberg IC