Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Åstorp
AST
Borta
Warberg
WIC

Inför Åstorp/Kvidinge på bortaplan

10 november 2021 07:30
HERR

Det är november, mörkt och trist. Då kan vi lysa upp mörkret med att ikväll spelas det innebandy i Åstorps Idrottshall, så poppa popcornen och slå på tv:n för klockan 20:00 tekas herrlagets match igång. Här får ni förutsättningarna samt tankar från assisterande tränaren Ludwig Bengtsson.


Serien tuffar på och vi är framme vid omgång 8 när herrlaget under eftermiddagen sätter sig i bussen och beger sig ner till de skånska skogarna. Innan vi ger oss in i dagens match så får vi här assisterande tränare Ludwig Bengtssons tankar om senaste matchen mot Lindås, som besegrades på hemmaplan med 9-3 i söndags.

-Skönt att kunna studsa tillbaka direkt mot Lindås. (sett till bortamatchen mot Åby) Tycker vi gör 50 riktigt fina minuter. Vi tar med oss att vår struktur i defensiven tillsammans med Adrians fina målvaktsspel som är avgörande för att vi ska kunna spela med stort tålamod både med och utan boll.

Och så här säger han dagens match:

-Riktigt fint med tätt mellan matcherna. Åstorp borta är en av seriens tuffare bortamatcher. Det är klyschigt, men det finns verkligen inga lätta matcher i Allsvenskan. Vi kommer behöva få till en hundraprocentig prestation för att få möjligheten att kunna hämta tre nya friska.

Åstorp ligger efter sju spelade omgångar på en sistaplats i tabellen med fyra inspelade poäng. Det har endast blivit en seger för skånelaget så här långt. För drygt en månad sedan besegrades Åby på hemmaplan. Sedan dröjde poängen fram tills i föregående omgång tog de matchen mot Malmö till förlängning, men väl där blev de besegrade. Ser vi till truppen så finns poängmakarna i Markus Eriksson och Andreas Bremer. Sistnämnde Bremer har varit föreningen trogen under flera år och har, tillsammans med flera spelare från nuvarandra trupp, varit med och kvalat upp till Allsvenskan. För att sedan åka ur och göra samma resa igen. Många av spelarna i truppen har spelat tillsammans i många säsonger.

Warberg kommer som sagt till matchen med en seger i senaste omgången och befinner sig just nu två poäng före Fagerhult Habo och Höllviken i tabellen.

Dagens match sänds som alltid på innebandy.tv, klicka er vidare till herr Allsvenskan eller så har ni direktlänk till sändningen här:
Åstorp/Kvidinge - Warberg IC