Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Höllviken
HIBF

Höllviken gästar SWC i eftermiddag

21 november 2021 08:30
HERR

Det har blivit dags för ett toppmöte i allsvenskan södra denna eftermiddag i Sparbanken Wictory Center. Höllviken gästar klockan 16:00. Läs om förutsättningarna här.


Vi är framme i en allsvenska seriens tioende omgång, Warberg med en match mindre spelad, när det är dags för västkust-rivalerna att återigen mötas. Höllviken kvalade sig upp till SSL säsongen 2013/2014 efter bara en säsong i Allsvenskan. Många höjde på ögonbrynen för framfarten som skånelaget hade. Den sejouren blev det endast en säsong, men säsongen efter vann de Allsvenskan södra och kvalade sig återigen hela vägen upp. Säsongen 2016/2017 möttes Warberg och Höllviken i SSL. Och med 1 poäng mer än Warberg klarade sig skånelaget kvar i SSL och där har de huserat fram till förra säsongen när de åkte ur.

Och tongångarna från skåne är att det är raka vägen upp som gäller. Under försäsongen tappade laget några spelare, men Höllviken-profilen Johannes Wilhelmsson är förenigen trogen. Och viktig poänggörare, han leder inför dagens matcher poängligan. En spelare som valde att komma tillbaka till Höllviken är, även han poängstarka, Pontus Karlsson Martell som återvände efter en säsong i Schweiz. Formen för gästerna känns stabil. De kommer från en 12-3 seger föregående helg när Åstorp/Kvidinge besegrades med besked på hemmaplan. Omgången innan blev det 4-4 mot Malmö. Med ytterligare ett oavgjort resultat och en förlust har nu Höllviken 20 inspelade poäng på nio matcher. En poäng mer än Warberg, men som också har en match mindre spelad.

Matchena lagen mellan har varit intressanta bataljer genom åren och inget annat förväntas i dagens match som spelas klockan 16:00 i Sparbanken Wictory Center. Det väntas bli grym stämning på läktarna när vi får besök av både egna lag men också externa föreningar som hälsar på. I paus är det intermatch från vårat P12 lag.

Biljetter till dagens match hittar ni på warberg.ebiljett.nu

Om ni inte kan se matchen live så kommer den att sändas genom innebandy.tv, direktlänk till sändningen: Warberg IC - Höllvikens IBF
På kommentatorsplats hittar vi radarparret Andreas Wahman och Fredrik Andersson.