ORE

Storseger mot Örebro

30 januari 2022 13:00
HERR

Det blev en riktigt urladdning för Warbergs herrlaget i Idrottshuset i Örebro. Tiotalet tillresta supportrar fick vid 12 tillfällen chans att fira. Warberg vann med 12-2.

Det var gästerna som redan från start såg ut att styra matchen i Idrottshuset i Örebro. Även om det vid 17 minuter spelade stod 1-2 på tavlan. Dock skulle reslutatet ändras markant de sista minutrarna när Warberg satte fart. När den första perioden gick till paus hade Warberg dragit ifrån och ledde med 1-6.

Och visst var det mest en antydan till att det skulle fortsätta på samma väg, vilket det också gjorde. Warberg drog ifrån ytterligare och kunde tillslut stänga den andra perioden med 2-11 på tavlan. Dock hade det varit en period men flera händelser. Simon Nilsson fastställde på egen hand sitt hattrick efter en stilig resa med boll från eget mål till att iskallt rulla in bollen bakom Lennartsson i Örebro-målet. Warbergs målvakt Oscar Agnarsson åker på en smäll i samband med en kollission. Efter några otäcka minutrar i Idrottshallen i Örebro kunde han transporteras till sjukhuset. Väl där konstaterades det att han ådragit sig en hjärnskakning och kunde lämna Örebro under kvällen. In i målet, kom för första gången i Warbergs herrlag Oskar Winbo. Som förutom ett boxplay-mål i slutet av den andra perioden var han en mur i kassen.

Skottstatistik i matchen: 22-40 (3-13 5-14 14-13)
Periodsiffror: 2-12 (1-6, 1-5, 0-1)