FCH

Andra mötet mot FC Helsingborg i Svenska Cupen

14 september 2021 07:00
HERR

I söndags var det en oerhört jämn tillställning i Sparbanken Wictory Center, när det bjöds på intensiv innebandy. Matchen slutade 3-3 och gör att kvällens match är en riktig nagelbitare för båda lagen. 19:00 tekas matchen i Helsingborg Arena igång.

Det var ett Helsingborg som inte riktigt var med på den aggressivitet som Warberg öppnade matchen i söndags med. En match som var jämn under sextio minuter. Så här lyder huvudtränare Johan Astbrants sammanfattning av den matchen:

-Vi är nöjda över vår prestation och tycker att vi överraskar Helsingborg en del sett till duellspelet, men också att vi spelar med en hög intensitet i spel. Vi är starka över hela plan och vår första period är den bästa för säsongen.

Men ikväll väntar en helt ny match och förutsättningarna är desamma, det är seger som gäller för att ta sig vidare i Svenska Cupen. Och Astbrant tror sig få se ett annat Helsingborg på deras hemmaplan:

-Jag tror att vi kommer möta ett helt annat lag som kommer vara redo från start. Kan vi få ta ledningen så tror jag Helsingborg kan bli lite darriga. De har höga krav på sig under säsongen och ska egentligen städa av oss relativt enkelt om man ska tror på alla experter. Kan vi spela lika disciplinerat och hålla ihop laget som hemma senast så hoppas jag verkligen vi kan utmana FCH på riktigt.

Första mötet slutade lika och i kvällens möte är det vinnaren som tar sig vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen. 19:00 är det matchstart i Helsingborg Arena och vi ser matchen genom innebandy.tv.

Där kan ni, om ni inte redan har ett abonnemang, köpa matchen för 99kr.
Direktlänkt till sändningen: FC Helsingborg - Warberg IC