Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Onsdag
25 Aug 1 match
Torsdag
26 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Warberg
WIC

Andra mötet mot FC Helsingborg i Svenska Cupen

14 september 2021 07:00
HERR

I söndags var det en oerhört jämn tillställning i Sparbanken Wictory Center, när det bjöds på intensiv innebandy. Matchen slutade 3-3 och gör att kvällens match är en riktig nagelbitare för båda lagen. 19:00 tekas matchen i Helsingborg Arena igång.


Det var ett Helsingborg som inte riktigt var med på den aggressivitet som Warberg öppnade matchen i söndags med. En match som var jämn under sextio minuter. Så här lyder huvudtränare Johan Astbrants sammanfattning av den matchen:

-Vi är nöjda över vår prestation och tycker att vi överraskar Helsingborg en del sett till duellspelet, men också att vi spelar med en hög intensitet i spel. Vi är starka över hela plan och vår första period är den bästa för säsongen.

Men ikväll väntar en helt ny match och förutsättningarna är desamma, det är seger som gäller för att ta sig vidare i Svenska Cupen. Och Astbrant tror sig få se ett annat Helsingborg på deras hemmaplan:

-Jag tror att vi kommer möta ett helt annat lag som kommer vara redo från start. Kan vi få ta ledningen så tror jag Helsingborg kan bli lite darriga. De har höga krav på sig under säsongen och ska egentligen städa av oss relativt enkelt om man ska tror på alla experter. Kan vi spela lika disciplinerat och hålla ihop laget som hemma senast så hoppas jag verkligen vi kan utmana FCH på riktigt.

Första mötet slutade lika och i kvällens möte är det vinnaren som tar sig vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen. 19:00 är det matchstart i Helsingborg Arena och vi ser matchen genom innebandy.tv.

Där kan ni, om ni inte redan har ett abonnemang, köpa matchen för 99kr.
Direktlänkt till sändningen: FC Helsingborg - Warberg IC