WIC

Förlust i Helsingborg

14 september 2021 21:00
HERR

Det var en annan matchbild som utspelade sig mot Helsingborg under tisdag kvällen. Det var ett hemmalag som kom ut starkast och tog segern i matchen och därmed avancerade vidare i Svenska Cupen. Slutresultatet skrevs till 10-5.

Tisdagens tillställning i Svenska Cupen blev den sista för herrlaget denna säsong i och med Helsingborgs seger. Det var hemmalaget som tidigt satte fart i matchen och med två spelade perioder var ställningen hela 9-2. Men Warberg hämtade ikapp i den sista perioden och kunde tillslut vinna den med 1-3. Totalt blev det 10-5 till Helsingborg som där med tar sig vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen.

Periodsiffrorna blev: 4-1, 5-1, 1-3

Mål & assist i Warberg: Mattias Kongstad 2+0 Sander Fauskanger 1+1 Joel Birgersson 1+0 Nico Mutter 1+0 Filip Erheden 0+2 Edwin Körberg 0+1 Andreas Grønli 0+1

Nu väntar det seriepremiär för herrlaget på lördag när de gästar Lillån IBK. Mer information om seriepremiären kommer under veckan.