Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Åkersberga
AKE
Borta
Warberg
WIC

Inför match- Åkersberga

5 november 2022 10:00
DAM

Bortamatch mot nykomlingen Åkersberga väntar under lördagen. En match mellan två lag som längtar efter tre poäng. Här ges förutsättningarna inför det mötet.


Warberg reste norrut redan under fredagen för övernattning i Nacka. Allt för att komma så väl förberedda som möjligt inför lördagens tuffa bortamatch i Åkersberga.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortfarande indisponibla p g a skador.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Nu fick vi en matchledig helg vilket det kändes som vi behövde. Vi har fått samla ny energi och kraft och lagt fokus på saker vi behöver förbättra. Känslan är att de senaste två matcherna har vi inte tävlat tillräckligt för att ge oss chansen att vinna. Det har varit klart bättre sista två träningsveckorna. Vi är laddade och revanchsugna inför helgens match.

Om motståndaren Åkersberga

Åkersberga gör sin första säsong i Svenska Superligan. Inom Svensk Innebandy har föreningen alltid varit känd för att ha en stor och bred ungdomsverksamhet, som man nu har lyckats spetsa med ett lag i högsta ligan. I deras spelartrupp är det svårt att undgå att nämna supertalangen Hanna Nordstrand som brukar stå för de flesta målen framåt. Inför säsongen värvades bl a Therese Gustafsson från Telge och Moa Svanström från Sirius. Två spelare som har förstärkt laget i varsin lagdel. Även en finsk landslagsmålvakt, Krista Nieminen, hämtades från UH Berner Oberland i Schweiz. Men hon har efter bara några omgångar valt att flytta vidare och lämnat laget. Inledningen av säsongen har annars varit tuff, precis som för Warberg, med endast en seger och tre poäng på kontot.

Burmans tankar om motståndet

-Åkersberga är ett fysiskt lag som vill vara väldigt aggressiva i sin egen zon. Vi behöver vara påkopplade och ha tålamod, inte i 20 minuter utan i 60. Jag tycker också de är värda något eller några poäng mer än vad de faktiskt har tagit. Så vi kommer möta ett bra lag, som liksom oss är i poängbehov och kommer göra allt för att vinna.

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!