Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Inför match- Karlstad

21 oktober 2022 15:17
DAM

Imorgon lördag väntar en viktig match mot Karlstad hemma i Sparbanken Wictory Center. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Förlusten i Västerås är lagd till handlingarna. Nu väntar en spännande och viktig match hemma mot Karlstad. Ett Karlstad, som precis som hemmalaget, endast har tagit en seger i inledningen av SSL.

Truppstatus

Natalie Hjertberg, Hilma Ahnlund och Lisa Andersson är p g a skador inte aktuella till lördagens match. Hanna Modigh är också tveksam till att komma till start p g a skada.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Efter helgens mindre lyckade insats så tycker jag att laget har svarat upp på ett bra sätt i veckan. Jag tycker att vi har gjort en av säsongen bästa träningsveckor, så vi känns ordentligt taggade och fokuserade. Vi känner oss bra förberedda inför helgens match!

Om motståndaren Karlstad

Karlstad har de senaste säsongerna legat i samma region i SSL-tabellen som Warberg. Laget har spelat slutspel vid något tillfälle de senaste åren, men har haft svårt att nå en stabil slutspelsplats. Inför den här säsongen har man tappat några tingivande spelare i Amanda Gottebo, Linnea Juhlin och Lisa Rengärde. Även Rebecca Heed Arvidsson valde att sluta inför den här säsongen, men har nyligen gjort comeback i laget. Karlstad inledde säsongen med en seger borta mot Sirius i premiären, men har sedan åkt på förluster mot Endre, Falun, Thorengruppen, Nacka och Täby.

Burmans tankar om motståndet

-Karlstad är ett bra lag som likt oss haft svårt att vinna matcher inledningsvis. Karlstads styrkor skulle jag säga är att de är fysiskt starka och bra i omställningsspelet. Det kommer bli en jämn match där jag tror duellspel och tålamod kommer bli nyckelfaktorer för utgången.

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!