Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Nacka
NIBK

Inför match- Nacka

20 november 2022 09:09
DAM

Under söndagen väntar Nacka hemma i Sparbanken Wictory Center. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Efter ett uppehåll i seriespelet är det nu äntligen dags för hemmamatch igen. En match där Lisa Andersson för första gången finns med i laguppställningen redo för spel efter sin skadefrånvaro.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortsatt indisponibla p g a skador. Julia Gustafsson missar också matchen p g a hjärnskakning. Det finns även ett litet frågetecken för Emma Thorsson.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi har haft två bra veckor under ledigheten med spelare tillbaka från skador och bra fart och intensitet i träningsverksamheten. Vi har hamnat på plus igen när det kommer till känsla och kvalité under veckorna vilket känns skönt. Även om vi har haft en tung inledning resultatmässigt så tycker jag att vi nu är på gång igen och det känns som att vi blir bättre och bättre varje vecka.

Om motståndaren Nacka

Nacka lyckades förra säsongen ta sig till slutspel för första gången sedan laget tog klivet upp i SSL. Det blev dock respass i kvartsfinalen mot Pixbo Wallenstam. Inför den här säsongen så har man, precis som Warberg, haft en del omsättning på spelare i sin trupp. På minussidan märks främst Saga Emtell som gick till Rönnby medan hemkomsten för Philippa Blom märks främst på plussidan. Den senare är också den spelaren som har stått för en stor del av Nackas målproduktion den här säsongen. Säsongsinledningen har annars varit lite blandad för laget från Stockholms östra förorter med tre segrar på åtta matcher.

Burmans tankar om Nacka

-Nacka är ett bra lag där deras främsta styrka är omställningsspelet och deras defensiv. Vi behöver vara noggranna med bollen samtidigt som vi inte kan bli rädda. Vi behöver ha en pondus defensivt och offensivt samtidigt som vi inte får bli naiva. Det ska bli skönt att komma igång med matcherna regelbundet igen.

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!