Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Täby
TÄBY

Tuff eftermiddag för damerna

7 oktober 2018 13:31
DAM

Det blev en tuff lördagseftermiddag för damerna då Täby kom på besök. Bortalaget var ofina nog att plocka med sig alla tre poängen hem efter att ha vunnit matchen med 8-3. Periodsiffrorna blev med Warbergs siffror först 0-2, 2-3 och 1-3.


Redan i den första perioden satte Täby högsta fart och kunde med jämna mellanrum spela genom Warbergs försvar och skapa chanser. 0-2 underläge var det som gällde efter den perioden och då passade också Täby på att missa en straff.

Starten på den andra perioden var av det sämre slaget då Täby redan efter 21 sekunder kunde utöka sin ledning och uppförsbacken var totalt. Två reduceringsmål skulle det ändå bli i den här perioden genom Camilla Halldén och Sofie Karlsson.

I den tredje perioden springer Täby ifrån rejält i början och tränarkonstellationen tvingas till en time out efter cirka tio minuter. Efter det förbättras spelet och flertalet chanser skapas och där en av chanserna till slut sitter genom Sandra Hawerman.

-Det är klart att vi inte är helt nöjda med den här insatsen. Vi får liksom aldrig något stäm i vårt försvar och tillåter Täby att egentligen spela genom oss konstant och det gör oss passiva. I spelet med boll måste vi bli effektivare i våra avslut också för att kunna hota så här bra lag som Täby konstaterar tränaren Mikael Nilsson.

I Warberg utnämndes lagkaptenen Camilla Halldén till bäste spelare för dagen.

Nästa match spela på lördag då vi gästar Karlstad.