Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför match- FBC Malmö

15 januari 2023 09:00
DAM

Under söndagen väntar Malmö hemma i Sparbanken Wictory Center.


Förlusten mot Pixbo i fredags är lagd till handlingarna. Nu är det istället fullt fokus på Malmö för att komma tillbaka på vinnarspåret igen.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortsatt indisponibla p g a skador även om Hilma närmar sig en comeback. Camilla Halldén saknas efter skadan mot Pixbo i fredags.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Det finns saker från matchen mot Pixbo att ta med sig, särskilt i andra perioden. Tyvärr är vi alldeles för dåliga i tredje perioden och tappar helt skärpa, kraft och fokus. Vilket självklart inte är okej! Jag hoppas vi alla är lika förbannade och revanschsugna som jag efter fredagen. Vi behöver ta tre poäng för att haka på slutspelsplatserna på riktigt.

Om motståndaren Malmö

Malmö parkerar för närvarande på en fin femteplats i tabellen med lika många segrar som förluster (sju vardera) och 25 inspelade poäng. Laget leds av formationen med Ellen Rasmussen, Rebecca Mårtensson och Maja Ekström som står för merparten av målen den här säsongen. Även den unga talangen Maja Helman har tagit för sig på ett intressant sätt.

Burmans tankar om Malmö

-Malmö är ett fysiskt starkt lag med en tydlig första formation, där Ellen, Maja och Rebecca verkligen leder laget poängmässigt. Det är en av seriens vassaste formationer och för att slå Malmö så behöver man få stopp på dem.

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!