Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jonas Gustafsson tillbaka i Warberg

11 maj 2023 14:00
DAM

Jonas Gustafsson är det senaste tillskottet till damlaget och ledarstaben i form av individuell spelarutvecklare. Jonas kommer närmst från rollen som huvudtränare för Pixbo Wallenstam i SSL.


Damlaget och dess ledarstab fortsätter att formas inför den kommande säsongen. Jonas Gustafsson, som sedan han lämnade föreningens herrlag under säsongen 2020/2021 har representerat Pixbo Wallenstam som huvudtränare, kommer att ingå i ledarstaben och främst arbeta med individuell spelarutveckling. Något som Jonas ser fram emot.

-Jag har haft ett par utvecklande och väldigt roliga säsonger i Pixbo Wallenstams damlag. Men nu känns det bra att vara tillbaka i Warberg. Warberg är en av Sveriges bästa föreningar sett till organisation och förutsättningar för att bedriva elitverksamhet.

Jonas får en ny roll som tidigare inte har funnits i organisationen och i ledarstaben.

-Mitt huvudsakliga uppdrag kommer handla om spelarutveckling och utöver det kommer vi ha en löpande dialog om det finns andra delar jag kan bidra med. Att fokuserat kunna stötta och pusha motiverade spelare individuellt i deras utveckling känns inspirerande.

Lagets träning har startat och Jonas är redan igång med sitt nya uppdrag inför en säsong som han ser fram emot.

-Jag ser fram emot den här säsongen med tillförsikt och spänning. Det ska bli intressant att följa processen, att konsekvent göra rätt saker på rätt sätt med en förhoppning om att bli belönade med fler poäng.

Manager Burman är glad över att kunna addera Jonas kompetens i ledarstaben.

-Jonas är en seriös och skicklig ledare som har gjort fina resultat med Pixbo de senaste säsongerna. Vi kommer få in en ledare med bra blick för detaljer som kommer att hjälpa våra yngre spelare att få en bra utveckling över tid. Så jag är väldigt glad över att Jonas kommer att finnas med oss i Warberg.

Jonas kommer att kombinera uppdraget i Warberg med ett tränaruppdrag i Varlas damlag i division 1.