Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Belysningsbyte i Sparbanken Wictory Center

19 december 2022 10:47
ALLMÄNT

Som ett led i att minska energiförbrukningen och att reducera de allt högre kostnaderna för el så kommer belysningen över de tre innebandyplanerna att bytas under juluppehållet.


Det har nog inte undgått någon att det allt högre elpriset drabbar alltfler. Som hallägare till Sparbanken Wictory Center så är inte Warberg Innebandy ett undantag. Föreningen har därför sedan en tid tillbaka både arbetat med att reducera energiförbrukningen i anläggningen samt tittat på hur vi kan få till en mer hållbar lösning för ett antal år framöver.

Den största delen av elförbrukningen går till all belysning i anläggningen, där belysningen över de tre planerna är i särklass. Där har föreningen under det senaste året justerat i styrsystemet för belysningen som har inneburit en minskning av förbrukningen med ca 15 %. Men för att åstadkomma en större minskning krävs att alla armaturer byts från lysrör till LED. Det är någonting som nu kommer att ske.

Föreningen har ansökt och blivit beviljade medel från Sparbanksstiftelsen i Varberg till att byta ut alla 235 lysrörsarmaturer till 83 LED-armaturer över våra tre innebandyplaner. Ett stöd som är mer än välkommet.

-Stödet från Sparbanksstiftelsen gör att vi kan gå vidare i våra planer med att göra vår anläggning mer hållbar för framtiden. Så vi har parallellt med den här ansökan planerat för att kunna genomföra arbetet så snart som möjligt, om ansökan skulle beviljas. Så nu kan vi trycka på knappen vilket känns fantastiskt bra, säger föreningens ordförande Jonas Klavberg.

Arbetet med att byta belysningen kommer att ske mellan den 22 december och 5 januari. Då kommer således också anläggningen att vara stängd för besökare.