Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match

Warberg säkrar upp på målvaktssidan

4 mars 2022 11:59
Herr

Precis som utlovat fortsätter truppbygget för herrlaget kommande säsong.


Denna gång skiftar vi fokus från utespelarsidan till målvaktssidan. Det är Adrian Kodelja som valt att förlänga sitt avtal.

- Jag trivs väldigt bra i laget, föreningen och inte minst i staden.

Adrian kom till Warberg i samband med att målvaktssidan skulle formeras om inför säsongen 20/21. Initialt var Adrian tvåa bakom dåvarande Warbergsmålvakten John Fransson men suc-cessivt ju längre säsongen led tog Adrian förstaplatsen. Efter en fin säsong som tyvärr slutade i moll med missat avancemang till SSL har Adrian kunnat ta med sitt fina spel och försvara sin förstaplats i buren.

Adrian kommenterar så här om valet att förlänga:

- Förutsättningarna i Warberg tillsammans med den omgivande framåtandan är helt i linje med mina ambitioner för innebandyn.

Denna säsong har Adrian haft stort förtroende i målet. Säsongen började starkt med många fina insatser och vi minns framför allt när han ”stod på huvudet” i svenska cupen matchen hemma i Sparbanken Wictory Center mot FC Helsingborg. En av många fina insatser i Warbergströjan. Nu väntar en spännande avslutning för herrlaget och så här siar Adrian om fortsättningen:

- Jag ser fram emot att vi kan avsluta grundserien på bästa sätt för att sedan kunna rikta om vårt fokus mot det spännande och roliga SSL-kvalet som står för dörren. Framtiden med Warberg känns ljus och motiverande. Vi har inlett en rolig och utvecklande resa tillsammans som förhoppningsvis kommer mynna ut i kollektiva framgångar och nyttiga erfarenheter.

Målvaktstränare Niklas Nyman kommenterar förlängningen av Adrian:

- Det är alltid kul med förlängningar med spelare som vi verkligen vill ha kvar. Det bygger en kontinuitet i den resan som laget genomför. Den Adrian som jag lärt känna är en väldigt ödmjuk person som kanske inte gör så mycket väsen av sig. Men med sitt öppna sinne är han bra att samarbeta med. Adrian som målvakt är lite av ett skolboksexempel vad gäller de atletiska, något som är sällan skådat i den moderna målvakten skulle jag säga. En noggrann och metodisk målvakt som gör allt med stor omsorg. Vårt samarbete har växt i takt med att vi lärt känna varandra. Nu får vi dessutom möjligheten att fördjupa samarbetet och det är något som jag ser mycket fram emot.

Adrians nästa framträdande ser ni imorgon i den viktiga matchen borta mot Höllviken. En match av stor dignitet där herrlaget har möjlighet att säkra serieseger i årets Allsvenska Södra.