Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Stina Johansson förlänger

30 oktober 2023 10:00
DAM

Lagkaptenen Stina Johansson väljer redan nu att förlänga sitt avtal med ytterligare en säsong.


I samband med lördagens hemmamatch mot IBK Lund offentliggjordes det att Stina Johansson har förlängt sitt avtal med ytterligare en säsong. Det innebär att hon blir Warberg trogen även över säsongen 2024/2025.

Stina kom till Warberg från RIG Umeå inför förra säsongen och har nu påbörjat sin andra säsong i SSL. Och det kommer till att börja med bli ytterligare en säsong i den blåa tröjan.

-Det känns väldigt roligt att Warberg vill förlänga med mig. Jag trivs väldigt bra i Varberg som stad och såklart även i föreningen och laget. Jag har fått en vardag som går bra ihop med innebandyn och det är skönt att veta redan nu hur de kommande åren kommer se ut.

-Förra säsongen var en tuff säsong men rolig, den handlade mycket om att vänja sig vid nivån i SSL rent innebandymässigt men också att försöka få alla pusselbitar på plats bredvid innebandy. Det tar mycket kraft och energi att flytta till en ny stad med allt från plugg till att lära känna nya människor och spela innebandy på ett nytt sätt. Men man utvecklas så mycket som människa. I år känner jag som sagt att jag inte börjar på ruta ett utan jag har med mig väldigt mycket nyttigt från förra säsongen. Detta året vill jag ta större kliv på planen och bli en bättre innebandyspelare och jag hoppas kunna bidra mycket till laget både som person och spelare.

Stina har höga målsättningar. Både för sig själv och laget.

-Mitt personliga mål som innebandyspelare är att någon gång få representera Sveriges A-landslag. Men det är lång väg dit. Under tiden vill jag etablera mig som spelare i SSL och få med mig många bra erfarenheter på vägen. En av dem är att få spela ett SSL-slutspel.

-Jag ser stor potential i vårt lag och tror att vi kan gå långt redan i år. Men det kommer krävas hårt jobb från alla, vi är ett ungt lag och har mycket att lära, inklusive mig själv. Framöver ser jag det som att vi är ett av de lagen i SSL som har bäst potential att utvecklas och ta stora kliv vilket jag verkligen hoppas att vi gör. Det förtjänar både laget och föreningen. Jag är så glad att få vara en del av den resan och kommer göra allt jag kan för att vi ska lyckas.

Manager Burman är av förklarliga skäl väldigt glad över att Stina väljer att fortsätta sin resa i Warberg.

-Att vår kapten redan nu väljer att förlänga sitt avtal känns väldigt bra naturligtvis. Det gör att en viktig pusselbit kommer fortsätta vara en del av att forma och leda oss framåt. Stina har haft en väldigt fin utvecklingskurva sedan hon kom. Den kommer bara fortsätta! Det ska bli väldigt roligt att se Stinas fortsatta utveckling både som spelare och ledare hos oss.