Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match

Isa Grängsjö klar för Warberg

12 april 2023 10:00
DAM

22-åriga Isa Grängsjö är damlagets första nyförvärv inför säsongen 2023/2024.


Fostrad i Stenhagens Kamratklubb, via Riksinnebandygymnasiet i Umeå, kommer Isa senast från Sirius där hon har spelat i SSL de senaste fyra säsongerna. En rightfattad spelare som kan användas både som back och forward har nu tecknat ett avtal över de kommande två säsongerna.

-Jag är väldigt glad att Isa har valt Warberg. Hon har spelat både back och forward men jag ser henne främst som back. Vi har sökt efter en rightfattad back som kan ge oss ytterligare hot offensivt. Det tycker jag att vi får genom denna värvning. Hon har ett väldigt fint avslut och gillar att fylla på i anfallsspelet. Det har vi saknat lite under säsongen som varit. Det ska bli spännande att följa hennes resa här hos oss, säger damlagets manager Andreas Burman.

Uppsalafostrade Isa ser fram emot sitt nya äventyr på västkusten.

-Det känns jättebra och superspännande. Warberg känns som helt rätt val för mig och min utveckling, samt att målen för klubben och laget också låter spännande vilket jag vill vara en del av. Jag har fått ett väldigt bra intryck redan från början av spelare, ledare, klubben och så vidare där jag också har uppskattat dialogen under den här processen.

Frågan är vad Warbergspubliken kan förvänta sig av Isa under de kommande åren.

-Som spelare försöker jag vara kreativ, ta snabba beslut samt skjuta så mycket som jag kan. Så, mycket skott som förhoppningsvis leder till något bra och lite annat roligt.

Vi hälsar Isa hjärtligt välkommen till västkusten och Warberg.