Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Warberg inleder samarbete med Unihoc!

16 juni 2022 14:00

Innebandyproducenten Unihoc går in som officiell materialsponsor till Warberg. I dagarna har ett femårigt avtal signerats vilket innebär att Unihoc från och med nu förser klubbens elitlag med innebandyutrustning såsom klubbor, blad, grepplindor, målvaktsutrustning och innebandyskor.


Warberg har tecknat ett nytt samarbetsavtal gällande innebandyrelaterad utrustning. Från och med nu och fram till sommaren 2027 kommer man att samarbeta med ett av innebandyvärldens mest välkända varumärken, Unihoc.

Samarbetet innebär att spelarna i Warberg IC:s båda elitlag redan nu kommer att börja förses med utrustning från den nya samarbetspartnerns sortiment. Unihocs produkter kommer dessutom att finnas tillgängligt i Warbergs Proshop från och med måndag den 20 juni. Utrustningen som omfattas av avtalet är klubbor, blad, grepplindor, målvaktsutrustning, klubbfodral och innebandyskor.

"Det känns oerhört kul och bra att vi kan ingå ett partnerskap med ett av marknadens allra starkaste varumärken. Unihoc och Renew Group ger oss det vi önskar i ett partnerskap i form av starka produkter och ett långsiktigt engagemang. Jag ser fram emot ett bra och utvecklande samarbete för oss båda de närmaste åren", säger Emil Risberg, klubbchef i Warberg.

Torbjörn Jonsson som är försäljningschef och vide vd på Unihoc är glad att två av innebandyvärldens mest kända varumärken för första gången i historien har hittat ett samarbete.

"Det känns fantastiskt inspirerande att vi på Unihoc nu får kliva in som partner till en så pass anrik och framgångsrik förening som Warberg IC. Det blir extremt intressant att följa föreningens framfart i innebandyvärlden de kommande säsongerna".

Warberg hälsar Unihoc och Renew Group varmt välkomna till klubben och vårt partnernätverk, och tackar samtidigt Salming för ett gott samarbete de senaste fyra åren.

För mer information, vänligen kontakta:

Emil Risberg, klubbchef Warberg Innebandy

[email protected], 0708-43 33 35

Torbjörn Jonsson, försäljningschef/vice vd Unihoc Floorball

[email protected], 0708-28 43 56