Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Elin Olausson har förlängt sitt avtal

9 maj 2023 14:00
DAM

Elin anslöt från Lindome i slutet av den gångna säsongen. Nu är det klart att det blir en fortsättning även kommande säsong.


Med ett förflutet i Sandö IBK, IBK Göteborg och Lindome IBK gjorde Elin SSL-debut som 25-åring när hon i slutet av januari anslöt till Warberg. Nu blir det åtminstone en säsong till för den bolltrygge backen som redan ser fram emot det som väntar.

-Det känns kanon att få fortsätta att vara med på resan mot en efterlängtad slutspelsplats. Sommar i all ära men jag saknar redan den högljudda publiken i SWC!

Att komma in mitt i säsongen är inte alltid helt enkelt. Men det löste sig på ett bra sätt tycker Elin.

-Jag kom in sent, men det kändes verkligen som jag hade varit med från första matchen på säsongen. Tjejerna tog emot mig med öppna armar. Förtroendet från spelare, tränare och publik fanns också där från start så det var bara att köra.

Nu är Elin med från början, vilket hon ser fram emot.

-Jag ser fram emot att bygga vidare på det laget vi har. Mycket nytt förra året som kommer att glänsa ju mer tiden går. För egen del så vill jag utvecklas i drivet med boll framåt och hjälpa till i anfallsspelet. Sen så klart bidra med glädje, snack och skratt!

Manager Burman tror att Elin kan bidra på olika sätt till laget den kommande säsongen.

-Elin kom in och gjorde en väldigt fin avslutning hos oss förra säsongen. En spelare med bra blick för spelet, trygg med bollen som ger oss en trygghet i uppspelsfasen. Det är också en väldigt positiv och glad person som kommer att tillföra mycket till gruppen. Så jag är väldigt glad över att Elin har valt att fortsätta hos oss.