Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Åstorp
AST
Borta
Warberg
WIC

Inför bortamatchen mot Åstorp/Kvidinge

24 februari 2021 09:45
HERR

Ikväll väntar match mot Åstorp/Kvidinge för herrlaget. Matchen är den första för säsongen lagen mellan och tekas igång klockan 19:00. Ni ser den på innebandy.tv/warberg och här kan ni läsa lite om förutsättningarna.


I eftermiddag åker herrlaget mot Åstorp, för en andra gång denna säsong. På det första satta matchdatumet så ställdes matchen in med kort notis - herrlaget befann sig i Åstorp Sporthall när beslutet togs. Efter det hann den flyttas ytterligare en gång innan vi nu ser fram emot match ikväll.

Dagens motstånd, skånelaget Åstorp/Kvidinge, gör sin andra raka säsong i denna sejour i Allsvenskan. Laget har varit uppe tidigare men inte lyckats att hålla sig kvar. De befinner sig just nu på en tiondeplats med sjutton matcher spelade och spelade senast lika mot Lagan (2-2), och matchen innan det besegrade de Örebro med klara 8-4. Warberg, med lika många matcher spelade, befinner sig på en andraplats i tabellen. Det är viktiga poäng som står på spel ikväll i Åstorp Sporthall för båda lagen.

Så här säger Warbergs huvudtränare Anton Drake inför mötet:

-Grundserien går in mot ditt slutskede där vi i dagens match möter Åstorp som slåss för sin överlevnad i serien. Matcherna mot Åstorp/Kvidinge i Åstorp Sporthall brukar oftast blir fysiska och tajta tillställningar. Åstorp är ett lag som spelar en rak innebandy både i det uppställda anfallsspelet och omställningsspelet. Vi förväntar oss en matchbild som kommer svänga fram och tillbaka där vi siktar på att kontrollera spelet i en kombination med att driva tempot i försvarsspelet.

I dagens trupp som åker söderut saknas Philip Subiabre, Hannes Karlsson och Zeb Johnsson.

Matchen sänds via innebandy.tv/warberg med matchstart klockan 19:00. Direktlänk till matchen hittar ni här: Åstorp/Kvidinge – Warberg IC