Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sandra Hawerman stannar i Warberg!

2 mars 2021 12:00
DAM

Nu börjar arbetet med att sätta ihop en ny trupp till kommande säsong och första spelaren att skriva nytt kontrakt med klubben är den offensiva spetsspelaren Sandra Hawerman. FBC Lerums fostrade Hawerman har gjort klart för två nya år.


Det står nu klart att Warbergs främste poängplockare denna samt föregående säsong valt att skriva nytt kontrakt med klubben som hon kom till för tre säsonger sedan. Då anslöt den offensiva forwarden Hawerman från IBK Göteborg, där hon spelat en säsong i Allsvenskan. Under sina säsonger i den blåa tröjan har hon utvecklats till en spetsspe-lare i SSLs poängliga. Sandra Hawerman blev även under säsongen uttagen till Guldste-get, ett läger som Svenska Innebandyförbundet skapat för att utveckla spelare mellan U19 samt dam(herr)landslag. Hon gjorde även debut i damlandslagssammanhang då hon blev kallad till två läger, dock genomfördes bara ett av dessa under säsongen.

-Vi är väldigt glada att Sandra har valt att förlänga sitt avtal med Warberg IC. Det visar att hon tror på det som laget och föreningen gör. Sandra är i början av sin karriär och jag ser fram emot att se henne ta nästa steg i den hos oss i Warberg, säger klubbchef Emil Risberg.

Så här säger Sandra Hawerman själv om sitt beslut att stanna i Warberg:

-Det känns helt rätt att skriva ett nytt kontrakt med Warberg och fortsätta vidare på resan här. Jag trivs otroligt bra i föreningen och jag är glad att få fortsätta vara en del av den häftiga utveckling som damlaget har just nu. Jag har själv tagit stora steg i min utveckling sen jag kom ner hit för första gången och att få fortsätta jobba på individnivå i denna miljö känns jättebra. Sedan är jag väldigt tacksam för all stöttning jag får run-tomkring mig i föreningen och ser fram emot att tillsammans med laget nå ännu mer framgång kommande säsonger.

Vi är glada att Sandra valt att fortsätta sin karriär hos oss i Warberg och önskar henne all lycka till under pågående säsong samt under kommande år.